در صورتی که Work اشتباه Train کردین C بزنین تا Character Info باز بشه حالا روی Skills کلیک کنید سپس روی Work مورد نظر کلیک کنید و روی علامت ورود ممنوع کلیک کنید تا Work به صورت کامل پاک بشه .
***نکته : توجه داشته باشید در صورتی که Work رو پاک کنید و بخواهید دوباره Learn کنید باید از اول Skill Up کنید ***
افزودن به علاقهمندیها
حذف از علاقهمندی
- 10 فروردین 1399
- 0 دیدگاه
- 3996 بازدید